SARA ERBS

STRANDBABE UDEN LIGE Se billederne fra shootet

STRANDBABE UDEN LIGE

Da Sara Erbs valgte at skrive til mig på min facebookside, var det en glædelig overraskelse, fordi at der i en længere periode havde været en del stilstand i min fotografering.

GOD IDÉ, MEN…

Hun fortalte, at hun havde stået model et par gange før, men, at hun gerne ville prøve noget i en lidt anden stil; Western-genren. Jeg ved ikke, om hun kontaktede mig, fordi hun havde set billederne fra mit tidligere shoot med Michelle. Men i hvert fald måtte jeg beklage, at jeg desværre havde afleveret alt tøjet, som Michelle og jeg lånte dengang, tilbage. Og Sara havde ikke rigtig noget tøj i den dur.

Så vi skrev lidt frem og tilbage om hvad der ellers kunne være af muligheder. For muligheder er der altid rigeligt af.

ET SHOOT TAGER FORM

Jeg oprettede en mappe på min Pinterest-side og inviterede Sara, så vi begge kunne lægge inspirationsbilleder ind, hvis vi faldt over noget, som vi hver især syntes kunne være sjovt at prøve af. Hurtigt gennemskuede jeg den røde tråd igennem alle de billeder, der blev lagt op af Sara. Der var ét tema; stranden.

– “Fint!”, tænkte jeg, “Det er også længe siden, at jeg har været ude i sandet!”

PÅ MED KLIPKLAPPERNE

Sara Erbs og jeg valgte en område, som havde en skøn strand, som ikke var så overbefolket, som eksempelvis Marielyst. Vi tog udgangspunktet i Ulslev Strand, som jeg havde været ved sammen med Malene. En spændende strand med mange facetter. Der er en legeplads. Et græs- og et skovareal. Vi rendte op og ned langs stranden og indrømmet; der vendte sig da nogle hoveder en gang imellem. Jeg foreslog et vandbillede og jeg nåede kun lige at færdiggøre sætningen, da Sara fór ud i vandet. Eller fór og fór var måske så meget sagt. Der er grænser for hvor hurtigt man kan fare, når de første ti meter minder mere om Fakse Kalkbrud end en sandbund…

Men hun var sej, var hun – og det resulterede i nogle fantastiske billeder.

OM MODELLEN

SARA ERBS

SARA ERBS

MODEL

PERSONLIGE

Postnr. & by: 4871 Horbelev
Fødselsdag: 22. april 1995
Tatovering: Ja

MÅL

Højde: XXX cm
Vægt: XX kg
Bryst / Talje / Hofte: XX / XX / XX cm
Skostørrelse: XX

MODELKARRIERE

Erfaring: Siden 2015
Præference: Portræt, Fashion, Glamour, Commercial

Kategorier

LOCATION

LOCATION

ULSLEV STRAND
4872 Idestrup

DER ER NOGET OM SNAKKEN…

Daniel er super god og behagelig at have et shoot hos .

Han forstår at man har nogle grænser og respektere dem!
Han er bare super og ville klart anbefale ham til andre! 

Keep doing the good work .

SARA ERBS

MODEL

Helena: Hjemmebanefordele

Helena skulle egentlig bare kigge forbi og udvælge sine favoritter blandt billeder fra sidste shoot, men det skulle snart blive til noget helt andet…

Se flere billeder

Helena: Valkyrien fra Falster

Hvad der føltes som en menneskealder, skulle der til, før at jeg fik Helena ind foran kameraet. Men det var helt bestemt ventetiden værd!

Se flere billeder

Nanna Chelina Hee Schmidt: En slentretur på stranden

Det er sjovt at se, når modellerne bliver modigere. Nannas og mit seneste shoot inkluderede strand, sand, vand og en 100% klar Nanna, der bare gav den gas.

Se flere billeder

På den anden side: Sara fortæller…

“På den anden side” er beretningen om den enkelte models forventninger og oplevelser til shootet med KAUKRO og er denne gang skrevet med Sara’s egne ord.

Se flere billeder

På den anden side: Claudia fortæller…

“På den anden side” er beretningen om den enkelte models forventninger og oplevelser til shootet med KAUKRO og er denne gang skrevet med Claudia’s egne ord.

Se flere billeder

På den anden side: Ida fortæller…

“På den anden side” er beretningen om den enkelte models forventninger og oplevelser til shootet med KAUKRO og er denne gang skrevet med Ida’s egne ord.

Se flere billeder

Ida Jensen: Hippie-teen og strisser-mor

Jeg havde besøg af Ida og hendes mor Linda. Ida røg en tur ind foran kameraet og timen gik med fotografering og sludder om alting og ingenting. Ren hygge!

Se flere billeder

På den anden side: Nanna fortæller…

“På den anden side” er beretningen om den enkelte models forventninger og oplevelser til shootet med KAUKRO og er denne gang skrevet med Nanna’s egne ord.

Se flere billeder

Chanell Christensen: Solskin og spontane skud

Ud af ren kedsomhed besluttede jeg mig for at skrive rundt, for at høre om nogen ville med mig og kameraet en tur på stranden – Det ville Chanell!

Se flere billeder

Nanna Chelina Hee Schmidt: Nyforelsket – i sig selv

Nu er det ved at være længe siden, at jeg har været ude og fotografere, så nu skal det snart være igen. Og denne gang er det Nanna, der skal foran kameraet.

Se flere billeder

Nanna Chelina Hee Schmidt: Tre dage til Nanse

Nu er det ved at være længe siden, at jeg har været ude og fotografere, så nu skal det snart være igen. Og denne gang er det Nanna, der skal foran kameraet.

Se flere billeder

Line Christensen: Engle og dæmoner

Line Christensen kom til mig med en idé: “Gør mig til en engel!”, sagde hun. Jeg trak den lidt videre og gjorde hende både til en engel og en dæmon…

Se flere billeder

Line Christensen: En tur gennem sølet

Jeg er ikke altid nem at have med at gøre. Det måtte Line Christensen også erfare ved dette shoot, da jeg trak hende igennem beton og gamle kloakrør.

Se flere billeder

Catherina Koch: Genstartet modelliv

Det var en årrække og en graviditet siden sidst Catherina Koch stod foran et kamera, så jeg var glad for, at hun valgte mig til at genstarte modelkarrieren.

Se flere billeder

Claudia Stollberg: Lille ændring – stor effekt

Da jeg mødte Claudia, var hun en sød, lille og ret nervøs kvinde, men da kameraet begyndte at skyde, forvandlede hun sig pludselig til en rå man-eater.

Se flere billeder

Sara Erbs: Strandbabe uden lige

Vi mødte Sara Erbs på Ulslev Strand. En virkelig smuk strand med mange spændende facetter. Her tog vi en masse lækre beachbabe-billeder.

Se flere billeder

Line Christensen: Verdens bedste location

Jeg fik fortalt om “Verdens bedste location”, og jeg tænkte ved mig selv, at verdens bedste location fortjener verdens bedste Line Christensen. Det fik den!

Se flere billeder

Lotte Fry: De faldne engle

Det femte og seneste shoot med Lotte Fry blev ubetinget et af mine yndlingsshoot af flere årsager: samarbejdspartneren Den Sorte Engel, fotografen Brian Flindt og en masse lækre billeder.

Se flere billeder

Christine Rosenhøj: Gamle venner mødes igen

Igen måtte jeg have Christine Rosenhøj ind foran kameraet. Til trods for at hun ikke er så garvet, er Christine både yderst professionel og levende.

Se flere billeder

Christine Rosenhøj: Gammel ven – ny model

Jeg sad en dag og kigge lidt rundt på min facebook side, da Christine Rosenhøj pludselig skrev at hun flyttede til Idestrup. Den situation skulle udnyttes.

Se flere billeder

Malene Toft Nielsen: Et plus ved stranden

I en tid hvor jeg ikke havde så travlt, som jeg ellers kunne have ønsket mig, sendte Malene Toft Nielsen en forespørgsel omkring fotografering. Den svarede jeg straks på.

Se flere billeder

Chanell Christensen: Med Basic CPH i ryggen

Jeg har lige fået en besked fra Bettina, Chanell Christensens mor, i min indbakke, om at Chanell var blevet optaget i BASIC CPH. Jeg er så stolt!

Se flere billeder

Chanell Christensen: Den store modeldrøm

Jeg blev kontaktet af Chanell Christensen, der havde havde nogle helt klare idéer til hvilken slags billeder, hun godt kunne tænke sig at få lavet. Idéer, som jeg var fuldstændig med på!

Se flere billeder

Lotte Fry: Fashion på hjemmefronten

Denne gang tog jeg et smut til Nakskov for at fotografere Lotte Fry i en mere fashionpræget genre end tidligere. Og det var superfedt!

Se flere billeder

ANBEFALING: Maria Boline Larsen

Jeg kan kun sige, at Daniel (KAUKRO red.) er en...
Se flere billeder

Mai Frederiksen: Påhæng med kvaliteter

Lotte og jeg havde aftalt at mødes ved Lindeskoven og Lotte havde taget sin datter, Mai, med til shootet. Det blev jeg glad for hun havde gjort.

Se flere billeder

Lotte Fry: Prinsessedrømme og mudderbade

Ligesom mit sidste shoot med Lotte Fry, blev dette også et 2-models-shoot. Denne gang var det Mai, som jeg fik den udsøgte fornøjelse at fotografere.

Se flere billeder

Angelique Rasmussen: En tur i (Nak)skoven

Denne gang skulle blive noget anderledes end første gang jeg stiftede bekendskab med Angelique. Denne gang var det nemlig ikke for børn!

Se flere billeder

Lotte Fry: I skovens dybe, stille ro

Mit andet shoot med Lotte Fry blev hurtigt et “trekantsdrama”, da Lotte spurgte om hun måtte tage en veninde med. Selvfølgelig måtte hun det.

Se flere billeder

Line Christensen: Bypigen & skovtrolden

Efter at have set hvilken professionalisme, der lå bag Line Christensen’s billeder, kontaktede jeg hende med et snævert håb. Heldigt for mig, var hun frisk!

Se flere billeder

Betina Fischer: Genbrugt

I min tid som fotograf i genbrugsforretningen Recycle fik jeg en dag et besøg fra Betina Fischer, der lige var ude og sondere terrænnet i byens tøjbutikker.

Se flere billeder

Julie Grandahl: Reddet fra en kedelig dag

Det er sjældent, at jeg keder mig. Specielt, når det kommer til fotografering.
Heldigvis skulle Julie Grandahl blive min redningskvinde i dag!

Se flere billeder

Charlotte Jørgensen: Fashion femme fatale

I min tid oppe i RECYCLE, kom der adskillige kvinder op for at få taget billeder. Men kun få af dem med en modelerfaring som Charlotte Jørgensen.

Se flere billeder

Lotte Fry: Genbrug på den gode måde

Jeg mødte Lotte Fry efter at vi i en rum tid havde skrevet lidt frem og tilbage. Vi aftalte at mødes i genbrugsforretningen RECYCLE.

Se flere billeder

Betina Fischer: Boudoir på sengekanten

Efter vores første shoot blev Betina Fischer mere modig. Meget mere modig. Hun kunne godt tænke sig at lave en boudoir serie. Så det gjorde vi!
Advarsel: Billederne er i boudoir-genren og kan virke stødende på nogle.

Se flere billeder

Betina Fischer: Så 80’er-agtig

Mit første shoot med Betina Fischer bragte mig tilbage til en tid, hvor mænd lignede kvinder, kvinder lignede mænd og moden for begge køn var ad h til.

Se flere billeder

Christina Johansen: Den søde veninde

Efter mit shoot med den garvede model, Michelle Andersen, forespurgte hun om jeg kunne være interesseret i at fotografere hendes veninde Christina Johansen

Se flere billeder

Michelle Andersen: En tur i høet

En af de allerførste modeller jeg har taget billeder af, er den garvede Michelle Andersen, som viste sig at være yderst tålmodig med en grøn fotograf. Tak.

Se flere billeder

Alexander Loche Laursen: Build-A-Model

Alexander Loche Laursens forståelse af mode havde indtil denne dag stået stille i 90’ernes skatermiljø. Det skulle snart ændre sig med hjælp fra RECYCLE.

Se flere billeder

Willow Kat: Den allerførste gang

Min “jomfrurejse” i modelfotografering inkluderede den garvede, søde og fantastisk dygtige plus size model Willow Kat. Det blev en oplevelse for livet.

Se flere billeder

Louise “Lullu” Knudsen: En menneskelig maskine

Det er helt fantastisk at se Louise “Lullu” Knudsen, når først hun går i gang med træningsmaskinerne. Hun er en vaskeægte maskine, som man kun kan beundre.

Se flere billeder
delinger

Del dette

Del dette indlæg med dine venner!

delinger