Nørrevej 24
DK-4960 Holeby
(+45) 31 77 06 01
KAUKRO er som virksomhed lukket ned!
TRANSLATE, PLEASE!
Kaukro Logo
Kaukro Line Logo

“På den anden side” er beretningen om den enkelte models forventninger og oplevelser til shootet med KAUKRO og er denne gang skrevet med Mie’s egne ord.

Her kan du downloade mit "LADY IN RED" preset, som jeg har brugt på et par af mine billeder. Og det er selvfølgelig helt gratis.

Her kan du downloade mit "INSTAWALDEN" preset, som jeg har brugt på et par af mine billeder. Og det er selvfølgelig helt gratis.

Her kan du downloade mit "APPLETINI" preset, som jeg har brugt på et par af mine billeder. Og det er selvfølgelig helt gratis.

Her kan du downloade mit "JUST ADD WATER" preset, som jeg har brugt på et par af mine billeder. Og det er selvfølgelig helt gratis.

FRA MIG TIL DIG

20. september 2018

Fremadrettet vil du hver fredag have muligheden for at downloade et nyt Lightroom® presets, som du frit kan bruge. De vil nemlig være fuldkommen gratis.

NO MORE TRUST®

18. september 2018

En gang imellem er uheldet bare ude. Det skete for mig i går. Jeg måtte vinke farvel til et af mine mest trofaste værktøjer; min tegneplade!

DET NYE KAUKRO

28. august 2018

Jeg syntes, at det var på tide at forny min hjemmeside lidt. Men det blev mere end bare lidt. Faktisk blev alting ændret. Bygget helt op fra bunden.

HYLD FORSKELLIGHEDEN

26. august 2018

Alt for mange mennesker lever et liv efter alle andres standarder. Du bør elske dig selv, og den krop du lever i. Altid.

Jeg oprettede en profil på BADOO med hensigt at finde en model. Og set i bakspejlet var det nok ikke den bedste fremgangsmetode til at finde modeller.

Jeg elsker at finde nye lokationer. Men det er ikke kun i naturens farver, at jeg kan finde skønhed, jeg finder også gamle forladte bygninger fascinerende.

Jeg elsker at fotografere. Jeg elsker menneskenes forskellighed. Jeg elsker at skabe billederne. Men nogle gange hader jeg virkelig at være fotograf! Vær sød at passe på dig selv. Du er den nærmeste til det.

“På den anden side” er beretningen om den enkelte models forventninger og oplevelser til shootet med KAUKRO og er denne gang skrevet med Sara’s egne ord.

“På den anden side” er beretningen om den enkelte models forventninger og oplevelser til shootet med KAUKRO og er denne gang skrevet med Claudia's egne ord.

“På den anden side” er beretningen om den enkelte models forventninger og oplevelser til shootet med KAUKRO og er denne gang skrevet med Ida’s egne ord.

Jeg overraskes hver dag af mine døtres kunnen. Denne gang tog min ældste datter, Caroline, virkelig fusen på mig. Hun er nemlig en hamrende dygtig fotograf.

En gang i mellem må jeg lige sætte mig ned, da nogle videoer simpelthen er så sjove, at jeg frygter, at jeg knækker sammen af grin, når jeg ser den.

“På den anden side” er beretningen om den enkelte models forventninger og oplevelser til shootet med KAUKRO og er denne gang skrevet med Nanna’s egne ord.

Har du en dreng imellem 6 og 8 år? Han har en superhelt, som han ser op til (farmand tæller ikke)? Så vil jeg gerne forsøge at gøre ham til den superhelt.

Det er ikke hver dag, at man som 4-årig ser H.M. Dronningen - og færre gange sker det, at man får lov til at være blomsterpige for selv samme dronning.

Jeg har lige fået en besked fra Bettina, Chanell Christensens mor, i min indbakke, om at Chanell var blevet optaget i BASIC CPH. Jeg er så stolt!

HOLD DIG OPDATERET

Abonnér på KAUKRO, og få de nyeste indlæg direkte i din mail.

Slut dig til 2 øvrige tilmeldte

KATEGORIER
Blog • Kaukro