COOKIES & PRIVATLIV

COOKIE & PRIVATLIVSPOLITIK

Når du besøger KAUKRO indsamles der information om alle besøg på hjemmesiden. Disse informationer bruger vi til at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på KAUKRO og til at understøtte vores markedsføring af tilbudene fra os.

Her kan du læse detaljeret om de informationer vi indsamler, hvordan vi behandler oplysningerne, hvad vi bruger dem til, hvem der har adgang til oplysningerne og hvordan du kontakter KAUKRO vedr. cookies og privatlivspolitik.

KAUKRO bruger i den forbindelse forskellige analyseværktøjer, som Google Analytics, der bistår KAUKRO med at indsamle statistiske oplysninger om brugen af KAUKRO.

KAUKRO indsamler oplysninger om brugerne og deres besøg på to måder:

  • Ved brug af såkaldte cookies
  • Ved at brugeren selv afgiver oplysninger
HVAD ER EN COOKIE ?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres gemmes i din browser for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus. Stort set alle websites anvender cookies. De ligger på din egen computer som en hjælp til dig selv, idet de bruges til, at du nemt kan finde de websteder, hvor du har været, igen. Oftest hjælper den med at analysere, hvordan hjemmesiden benyttes, for at brugeroplevelsen kan blive forbedret. I flere tilfælde kan cookies være nødvendige for at kunne levere en bestemt service på hjemmesiden.

Cookies sendes frem og tilbage mellem din browser og en webserver og indeholder bl.a. information om brugerindstillinger, login, og hvordan hjemmesiden benyttes.

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du blokere for alle cookies i din Internet-browser (Internet Explorer, Safari, Google Chrome m.m.) og slette eksisterende cookies fra din harddisk. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du nægter cookies, kan der være funktionaliteter på KAUKRO, som ikke virker.

HVORDAN UNDGÅR JEG COOKIES ?

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies fra din harddisk eller modtage en advarsel, før der gemmes cookies.

Klik her for at få en vejledning i, hvordan dette indstilles i din browser.

HVAD BRUGES COOKIES TIL PÅ KAUKRO ?

For at fastlægge, hvem der besøger KAUKRO, bruger vi cookies til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker. På den måde får vi mulighed for at tilpasse og oprette indhold og tjenester, der stemmer overens med dine og øvrige brugeres interesser og ønsker. Nedenfor kan du se de formål, som cookies anvendes til på KAUKRO.

TREDJEPARTSCOOKIES

KAUKRO bruger nogle tredjeparts services på vores sider. Disse services bruger til tider også cookies. Du kan vælge at afvise 3. parts cookies i din browser ved at følge dette link http://minecookies.org/fravalg

Blandt andet bruges tredjeparts cookies til at lave statistik på dine besøg på KAUKRO, her bruger vi cookien til eksempelvis at vide, hvilke sider du besøger, og hvor lang tid du er på dem. Her bruger vi systemer fra Google Analytics

Disse cookies bruges til at lave statistik på sidebesøg, så KAUKRO kan se, hvor mange sider der ses per bruger, og hvilke sider der ses i samme besøg. Ligeledes aktiveres der med mellemrum spørgeskemaer, som hjælper med at forstå, hvem der anvender KAUKRO. Disse informationer kan ikke af KAUKRO føres tilbage til brugerens identitet.

Du kan fravælge Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Flere steder på KAUKRO lagres der desuden cookies, når der benyttes tjenester og komponenter fra Google, såsom Google Maps, YouTube og Google+ deling.

Endelig bruger vores integration med Facebook, YouTube og Twitter cookies til at holde styr på om du er logget ind på tjenesten.

KAUKRO kan indeholde 3. parts komponenter som fx “Facebook Følg”, “Facebook Synes godt om” eller “Google +1”.

Disse 3. parts komponenter bevirker, at indehaveren af 3. parts komponenten, som for eksempel Facebook eller Google+, modtager tekniske data om din browser, IP-adresse, og hvilke sider du besøger på KAUKRO og tilsvarende. Er du samtidig med dit besøg på KAUKRO logget på for eksempel Facebook eller Google, er det muligt for Facebook og Google at henføre disse data med din profil. Den behandling, som indehaveren af 3. parts komponenten foretager, ligger uden for KAUKRO’s kontrol og er udelukkende et forhold mellem dig og indehaveren af 3. parts komponenten.

BRUG AF PERSONOLYSNINGER

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, medmindre du selv udtrykkeligt giver samtykke hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, deltagelse i en undersøgelse eller lignende. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser m.v.

Personoplysninger bruges til at gennemføre den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af hjemmesiden. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

KONTAKT VEDR. PERSONOPLYSNINGER

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos KAUKRO, skal du rette henvendelse på daniel@kaukro.dk.

Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i lov om massemediers informationsdatabaser og Persondataloven.

BESKYTTELSE AF PERSONOPLYSNINGER

Ifølge lovgivningen skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100% sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Hvis der er tale om en klage over behandlingen af oplysninger i henhold til lov om massemediers informationsdatabaser, indgives klagen til Pressenævnet, mens klage over behandling af personoplysninger i henhold til persondataloven indgives til Datatilsynet.

SLET COOKIES!

Ønsker du helt at slette alle cookies, skal du blot trykke her:  SLET ALLE COOKIES, TAK!

Kategorier

delinger