Håndtegnet logo for erhverv

ERHVERV

Brug for virksomhedsportræt, lokale- eller produktbilleder?

– Den klarer vi!

4 GODE GRUNDE

– for at vælge KAUKRO som jeres virksomhedsfotograf

VI STARTER NU

I det øjeblik i hyrer KAUKRO som jeres virksomhedsfotograf, påbegynder vi forarbejdet.

Vi tager kontakten til præsten omkring fotografering. Vi finder spændende spots på jeres ønskede location og indhenter accept fra den eventuelle ejer af jeres ønskede location.

Alt dette og meget mere tænker vi på, så i ikke behøver at gøre andet end blot at nyde hinanden.

VI LYTTER TIL JER

Med KAUKRO i ryggen, får i det altid, som i vil have det. Vi gør en ære i at lytte til vore kunders ønsker – og efterkomme disse.

Så har i nogle specifikke ønsker til jeres billeder, skal i blot sige til. Og så vil vi – efter bedste evne – sørge for at det sker.

Føler i jer en smule rådvilde, kommer vi gerne med indspark. Men i syvende og sidste ende er det jeres ønsker der vejer tungest.

~

SIKKERT - FOR ALTID

Hos KAUKRO sikrer vi jeres billeder.

Det betyder, at vi har jeres billeder liggende på vores server. Så hos os skal i ikke bekymre jer om ridsede DVD’er eller at jeres gamle computer en dag bryder sammen – for i kan altid komme til jeres billeder igen.

Dette er selvsagt en service vi yder uden merpris. For det er jeres billeder, det handler om.

Nemt. Hurtigt. Sikker. Og for altid.

JER - I BEDSTE KVALITET

Alle fotografer lover billeder i højeste kvalitet – og det gør KAUKRO selvfølgelig også. Men hos os holder vi det også. Og det er ikke kun ment, at billederne er knivskarpt. For det er en selvfølge.

Men det betyder også at vi altid sørger for at de printede fotografier er af ubetinget højeste kvalitet. Og vi bruger kun samarbejdspartnere, hvis produkt vi selv ønsker at have hængende hjemme i vores stuer.

I SER GODT UD

SÅ VIS DET MED FLOTTE PERSONALE PORTRÆTTER

PORTRÆTTER

“Et billede siger mere end tusind ord”.

Ja, men hvilke ord. Et stærkt profilbillede kan sige rigtig meget om en virksomhed. Og det er vigtigt for enhver virksomhed, at få de rette signaler ud til sine kunder.

Vi kan hjælpe jer med til få de rette ord ud til jeres nuværende og kommende kunder.

Og hos KAUKRO elsker vi mennesker. Vi elsker jeres forskelligheder og vi går helt ned i de små detaljer, når vi arbejder med jeres billeder, så intet bliver overladt til tilfældighederne.

BONUSINFO: 95% af alle mennesker kan i løbet af 3 sekunder danne sig en mening om en virksomheds troværdighed ude fra billederne på virksomhedens hjemmeside. 3 sekunder! Du har travlt med at skabe et godt førstegangsindtryk.

SE LIDT LYSERE PÅ DET...

SLUT MED DYSTRE LOKALEBILLEDER OG KEDELIGE STEMNINGSBILLEDER

LOKALER & STEMNING

At tage billeder indendørs og fange øjeblikket, er lidt en kunstart i sig selv.

For med KAUKRO som din virksomhedsfotograf er du garanteret, at dine virksomhedslokaler altid vil se lyse ud og menneskene er glade.

Det udgør en god virksomhedsprofil!

BONUSINFO: 63% af alle mennesker vil fravælge eks. en restaurant, hvis deres lokaler fremstår dystre på billeder. Og det er på trods af gode mad-anmeldelser, venne-anbefalinger og kokkehuer!

LÆKRE PRODUKTER

FORTJENER LÆKRE BILLEDER

PRODUKTER

Produktfotografering er et helt kapitel for sig selv.

For hver eneste dag bombarderes vi med dem i reklamer – på internettet, de sociale medier, på busser og mange(!) andre steder

Vi kan hjælpe dig til at få dine produkter til at se mere indbydende ud og i forlængelse deraf; hjælpe dig til at sælge flere produkter.

BONUSINFO: 98% af alle mennesker har, ifølge en undersøgelse, på et eller andet tidspunkt købt et produkt frem for et konkurrerende produkt udelukkende på grund af påvirkningen af reklamen for det pågældende produkt.

HVAD ER FRITLÆGNING ?

“Fritlægning” er den process, hvori at en person eller et emne (eks. ved produktfotografering) fjernes fra sin oprindelige baggrund og lægges oven på noget andet.
Dette kan være en anden baggrund eller hvor emnet eller personen skal være en del af eks. en annonce, hvor man ikke ønsker en grim firkantet kasse (baggrunden) rundt om denne.

Stadig i tvivl? – Kig herunder og se forskellen.

1.

LIGE-UD-AF-KAMERAET

Første skridt i fritlægning er selvfølgelig at have billedet i sin basale form med “hvid”, sort eller grøn baggrund

l

2.

FRITLÆGNINGEN

Herefter fjernes personen eller objektet fra baggrunden. Afhængigt af detaljegraden tager denne process ca. en halv time pr. billede

3.

TRANSPARENT BAGGRUND

Nu er personen eller objektet fritlagt og baggrunden er ikke-eksisterende. Dette er nyttigt, hvis billedet skal bruges til reklamer.

4.

EN ANDEN BAGGRUND

Der kan også frit vælges en anden baggrund, hvis dette ønskes. Kun din fantasi sætter grænserne for dine muligheder.

KONTAKT KAUKRO

 

11 + 10 =

delinger