Kaukro | Bondo's Halm: Sidste nat på Tutten • KAUKRO
Kaukro Line Logo
Kaukro Logo
© 2018 Kaukro.
All rights
reserved.

Sidste nat på Tutten

Dato
12. december 2014
Genre
Model / Kunde
Bondo's Halm
Beskrivelse

SIDSTE NAT PÅ TUTTEN

En æra sluttede denne aften. Baren blev lukket og Niller slukkede for sidste gang lyset og låste døren. Men Bondo’s Halm gav den en fantastisk exit.

 

HALMEN SLUKKER OG LUKKER

Nej, bare rolig. Så melankolsk var aftenen langt fra. Fortuna blev nemlig lukket ned, som den “levede” – i fuld vigør og med smæk på drengen.

 

BERØMT, BERYGTET – OG ELSKET!

FORTUNA er kendt af langt de fleste mennesker i Nykøbing Falster og omegn. Blandt andet som værende et af byens skumle steder, hvor både stoffer og øretæver var lettere at finde end politiets tilstedeværelse (til trods for at politiet kun lå 50 meter oppe ad vejen!).

Men til trods for at FORTUNA var både berømt og berygtet i lokalsamfundet – var det også et elsket og faktisk yderst velbesøgt værtshus.

Måske fordi at det var et af de få værtshuse, der først åbnede, når alle andre lukkede – og holdt festen kørende indtil man ikke kunne mere.

 

DEN SIDSTE SALUT

Og fordi at så mange holdte af Tutten (FORTUNA), var det også nærlæggende, at det var nogle af stamkunderne, der lagde deres vej forbi til et sidste brag af en fest.

Og BONDO’S HALM spurgte mig, om jeg kunne tænke mig at komme med og overvære festlighederne. Og selvfølgelig havde jeg kameraet med.

BANDET
 • Daniel Ravn

  Trommer
  Daniel “Kaptajn” Ravn på trommer ligger med præcise anslag, og giver den fundamentale bund, der gør at alt andet har en solid lydmur at læne sig op ad. Ravnen er ikke alene en fantastisk trommeslager, men også et gennemført kreativt menneske, der blandt andet klippede SORTE FUGLE’s musikvideo “ILLUSIONER”
 • Kenni Tommi Hein

  Bas
  Læg en basguitar i Kenni Heins hænder og forvent ren magi. For det er hvad han er – en rendyrket magiker, som virkelig binder BONDO’S HALM sammen. Og desuden; hvad er et band uden en kyndig basist? – Ingenting!
 • Flemming Walther

  Leadguitar
  Flemming Walther-Andersen (bedre kendt som den prisvindende protestsanger WALTHER og den ene halvdel af SORTE FUGLE) på lead-guitar har både evnen og kreativiteten til at gøre ethvert melodisolo-stykker både inspirationsfyldt og letfordøjeligt for alle lyttere.
 • Frederich Bondo

  Forsanger / Baritone guitar
  Med sin dybe og markante vokal og lige så dybe baritone guitar er Frederich Bondo bestemt med til at gøre BONDO’S HALM til det, det er. Og i en tid, hvor selv mandlige sangere lyder som kvinder, er Bondo’s stemme et friskt pust, der er kærkomment.
LOKATIONEN