Kaukro | Brydeklubben Thor: I Danmark spiser de løver • KAUKRO
Kaukro Line Logo
Kaukro Logo
© 2018 Kaukro.
All rights
reserved.

I Danmark spiser de løver

Dato
1. juli 2016
Genre
Model / Kunde
Brydeklubben Thor
Beskrivelse

I DANMARK
SPISER DE LØVER

Jeg elsker mit arbejde. Og jeg elsker specielt mit arbejde, når det giver mig oplevelser, jeg ellers normalt aldrig får.

I dag var en af disse dage…

 

THOR OG LØVERNE

Det er nemlig ikke hver dag, at man får lov til at stå som sponsor for nogle af Danmarks ubetinget bedste atleter i deres felt.

Og når Brydeklubben Thor inviterer en til at deltage på sidelinien til en venskabsturnering mellem Danmarks Brydeklubben Thor og Young Lions USA.

Så skulle man være godt tosset, hvis man sagde nej – og jeg er ikke godt tosset. Ikke så tosset i hvert fald!

 

SOM VENNER VI BRYDE

Dette blev en dag hvor luften var fuld af testosteron, helstegt pattegris og venskaber på tværs af oceanet.

For denne turnering havde netop til mål at skabe relationer og venskaber imellem vores lille land og staterne. Og det kunne da godt være, at i kampens hede, at det gik vildt for sig, men så snart kampene sluttede, sluttede konkurrencen imellem landene også.

Og uanset om man vandt eller tabte, var man ikke blevet større eller mindre af den grund, for de unge brydere fik det ud af det, som var hensigten; venner.

 

DE SIDSTE SKUD

Da turneringen sluttede, var min tanke, at jeg ville sætte bryderne sammen, som de mødte hinanden i kampene. Og jeg ville have dem til at se seriøse ud med et hint af blodtørst…

– men det går ikke altid som præsten prædiker.

Så da de endelig kom ind foran mit kamera – to og to, så de danske Thor-brydere stod overfor deres amerikanske Young Lions-modstykke fra arenaen mærkede man tydeligt, at nag var ikke-eksisterende, for mange af de unge brydere havde det meget svært med at holde masken. Så seriøsiteten og blodtørsten blev til grin og småfjollede brydere.

Og det er jo lige så godt!