Kaukro | Chanell Christensen: Den store modeldrøm • KAUKRO
Kaukro Line Logo
Kaukro Logo
© 2018 Kaukro.
All rights
reserved.

Den store modeldrøm

Dato
28. januar 2016
Model / Kunde
Chanell Christensen
Beskrivelse

DEN STORE MODELDRØM

Jeg blev kontaktet af Chanell, der havde set nogle billeder, jeg havde taget af en af hendes veninder, Julie.

 

SOM DUG FRA SOLEN

Chanell havde nogle helt klare idéer til hvilken slags billeder, hun godt kunne tænke sig at få lavet. Og lige så hurtigt, som kontakten var skabt – lige så hurtigt forsvandt den igen.

Faktisk gik der, så lang tid, at jeg til sidste havde glemt alt om hende.

 

FORÆLDRES EVIGE BEKYMRING

Så en aften skrev Bettina Christensen til mig og forklarede situationen; at hendes datter var en anelse nervøs, for “man hører jo så meget”…

Jeg kunne ikke rigtig beskrive min glæde ved at erfare, at en person valgte at tage en forælder med på råd. Det var i sandhed befriende og det er der rigtig mange, der kunne lære af. For det er nemlig menet usikker grund, man bevæger sig ud på, når det kommer til fotografering.

Det læser og hører man jo desværre tit om.

Jeg ringede til Bettina og havde allerede forberedt en længere monolog med forklaringer om, hvad jeg havde i tankerne med hensyn til fotograferingen af hendes datter.

Til min store overraskelse blev hele denne enetale, jeg havde forberedt mig på, overhovedet ikke nødvendig. Bettina var nemlig helt nede på jorden og ville egentlig bare snakke lidt med mig og høre om hvem jeg var.

Vi snakkede i nogen tid og jeg lyttede til historien om hvordan at hendes datter drømte om at blive model. Til sidst aftale vi en dag, hvor jeg kunne komme ud til dem med alt mit grej…

 

EN SPIRENDE MODEL

Jeg kom ud til Chanell og mor Bettina om eftermiddagen. Og allerede der, kunne jeg mærke, at Chanell var en meget nervøs person, hvilket jeg fandt i enorm kontrast til den pige, jeg så på hendes facebookprofil.

Eftermiddagen blev til aften og som shootet skred frem bemærkede jeg en lille detalje – hun kiggede ofte hen på sin mor, hvilket fik mig til at tænke “Hvad nu, hvis hun var to meget forskellige personer?”.

Jeg er på ingen måde psykolog, men faktum er at alle mennesker bærer rundt på mange forskellige masker igennem hele livet. Eksempelvis, sådan som man er sammen med sine venner, er ikke givet at man er sådan sammen med sin familie.

Og det virkede på mig, som om at Chanell holdt sig selv tilbage, for ikke at smadre sin mors billede af “den perfekte datter”. Det ærgrede mig grænseløst.

 

FORTSÆTTES – MÅSKE!

Dagen efter shootet, sad jeg og redigerede billeder. Og det nagede mig stadigvæk, at Chanell ikke gav den fuld gas – som jeg ser på hendes facebook.

Tag ikke fejl, jeg synes bestemt, at billederne vi fik ud af shootet var ekstremt vellykkede. Men tankerne rev i mig…

Jeg besluttede mig for at ringe til Bettina og give dem et tilbud. Jeg ville have Chanell på egen hånd – uden at hun skulle gå og bekymre sig om hvad andre tænkte.

Overraskende nok kunne Bettina faktisk godt følge mig. Hun havde endda selv tænkt det samme. Så jeg præsenterede dem for det åbne tilbud, at de kunne få et re-shoot – dog med den “klausul”, at jeg så kunne få Chanell på egen hånd næste gang…