Warning: Creating default object from empty value in /var/www/kaukro.dk/public_html/wp-content/plugins/verve_framework/inc/modules/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Location Arkiv • Kaukro
Nørrevej 24
DK-4960 Holeby
(+45) 31 77 06 01
KAUKRO er som virksomhed lukket ned!
TRANSLATE, PLEASE!
image
Kaukro Line Logo

Location

De samlede værker...
Stephanie van Hauen 404

STEPHANIE VAN HAUEN

OVER STOK OG STEN

Stephanie ringede til mig og spurgte om jeg ikke kunne tænke mig at lave et forårsshoot med hende. Så jeg pakkede bilen med kamera, udstyr og lidt skjorter.

Eksplicit indhold
Marika Novakovic 102

MARIKA NOVAKOVIC

RINGE I VANDET

I en længere periode, havde jeg lokket Marika med at komme ind foran kameraet. Og endelig langt om længe tog hun imod tilbuddet.

Eksplicit indhold
Kezia Gina Buch 102

KEZIA BUCH

NÅR ENDEN ER GOD...

Kezia kom med Lotus med til shoot. Så hun røg selvfølgelig også ind foran kameraet. Og efter kort tid virkede hun som om at hun aldrig havde lavet andet.

Eksplicit indhold
Lotus Luca Kimbork 102

LOTUS KIMBORK

VÆRD AT VENTE PÅ

Lotus kontaktede mig for et par år siden, men jeg måtte dengang afvise hende. Nu er hun så vendt tilbage - og det er jeg glad for at hun gjorde!

Stephanie van Hauen 205

STEPHANIE VAN HAUEN

SELVVÆRD GI'R VELVÆRD

Troen på om at selvværd alene er forbeholdt åleslanke mennesker, er en fuldkommen misforstået mentalitet. Dette er Stephanie et klokkeklart bevis på.

Anja Månsson 103

ANJA MÅNSSON

MORKROPPEN - EN SKRØNE

Anja er min ældste og bedste veninde, der altid får mig til at se lyst på tingene. I dag ville jeg vise hende hvordan hun ser ud set igennem mine øjne.

Sabine Sivebæk 101

SABINE SIVEBÆK

GODT NABOSKAB

Jeg kontaktede Sabine efter at hun havde kommenteret på en fælles venindes opslag, for at høre hende, om hun kunne lokkes ind foran mit kamera... - der skulle da lidt overtalelse til, men ind foran kom hun da.

Stephanie van Hauen 105

STEPHANIE VAN HAUEN

ET PLUS VED BADOO

Jeg prøvede med en alternativ eftersøgning af modeller; via Badoo. Heldigvis kom der noget godt ud af det. Det førte mig nemlig sammen med Stephanie.

Michelle Andersen 206

MICHELLE ANDERSEN

NYT STED: NYSTED

Jeg måtte se mig om efter et nyt sted, hvor jeg kunne køre KAUKRO videre fra. Og så var det jo oplagt, at jeg fik Michelle ind foran kameraet igen.

Nanna Schmidt 205

NANNA SCHMIDT

SLENTRETUR PÅ STRANDEN

Allerede første gang jeg havde Nanna ind foran kameraet, begyndte vi at planlægge næste shoot, som skulle være en smule mere intimt. Og det blev det.

Chanell Christensen 203

CHANELL CHRISTENSEN

SOL OG SPONTANE SKUD

Ud af ren kedsomhed besluttede jeg mig for at skrive rundt, for at høre om nogen ville med mig og kameraet en tur på stranden - Det ville Chanell!

Line Christensen 405

LINE CHRISTENSEN

ENGLE OG DÆMONER

Line kom til mig med en idé: "Gør mig til en engel!", sagde hun. Hun havde nok ikke forudset, at jeg så valgte at gøre hende til en falden engel...

Line Christensen 302

LINE CHRISTENSEN

EN TUR GENNEM SØLET

Jeg er ikke altid nem at have med at gøre. Det måtte Line Christensen også erfare ved dette shoot, da jeg trak hende igennem beton og gamle kloakrør.

Catherina Koch 107

CATHERINA KOCH

GENSTARTET MODELLIV

Det var en årrække og en graviditet siden Catherina sidst stod foran et kamera, så jeg var glad for, at hun valgte mig til at genstarte modelkarrieren.

Sara Erbs 103

SARA ERBS

STRANDBABE UDEN LIGE

Jeg mødte Sara på Ulslev Strand. En virkelig smuk strand med mange spændende facetter. Her tog vi en masse lækre beachbabe-billeder.

Line Christensen 204

LINE CHRISTENSEN

GYLDNE GULDBORG SKUD

Jeg fik fortalt om "Verdens bedste location", og jeg tænkte ved mig selv, at verdens bedste location fortjener verdens bedste Line. Det fik den!

Lotte Fry 506

LOTTE FRY

FALDNE ENGLE

Det femte og seneste shoot med Lotte Fry blev ubetinget et af mine yndlingsshoot af flere årsager: Den Sorte Engel, Brian Flindt og en masse lækre billeder.

Christine Rosenhøj 201

CHRISTINE ROSENHØJ

BLOD PÅ TANDEN

Igen måtte jeg have Christine ind foran kameraet. Og denne gang var der ingen nervøsitet, men til derimod blev hun kun mere modig for hvert skud.

Christian Rosenhøj 101

CHRISTIAN ROSENHØJ

FYRE KAN OGSÅ!

Da jeg allerede havde Christine inde foran kameraet, spurgte hun om det var ok, om hendes bror, Christian Rosenhøj, også fik taget et par billeder.

Malene Toft Nielsen 102

MALENE NIELSEN

ET PLUS VED STRANDEN

I en tid hvor jeg ikke havde så travlt, som jeg ellers kunne have ønsket mig, sendte Malene Toft Nielsen en forespørgsel – som jeg straks svarede på.

Mai Frederiksen 101

MAI FREDERIKSEN

PÅHÆNG MED KVALITETER

Lotte og jeg havde aftalt at mødes ved Lindeskoven og Lotte havde taget sin datter, Mai, med til shootet. Det blev jeg glad for hun havde gjort.

Lotte Fry 302

LOTTE FRY

MUDDERBADE & PRINSESSEDRØMME

Ligesom mit sidste shoot med Lotte Fry, blev dette også et 2-models-shoot. Denne gang var det Mai, som jeg fik den udsøgte fornøjelse at fotografere.

Angelique Rasmussen 101

ANGELIQUE RASMUSSEN

EN TUR I (NAK)SKOVEN

Denne gang skulle blive noget anderledes end første gang jeg stiftede bekendskab med Angelique. Denne gang var det nemlig ikke for børn!

Lotte Fry 200 Cover

LOTTE FRY

I (NAK)SKOVENS DYBE, STILLE RO

Mit andet shoot med Lotte Fry blev hurtigt et “trekantsdrama”, da Lotte spurgte om hun måtte tage en veninde med. Selvfølgelig måtte hun det.

Line Christensen 105

LINE CHRISTENSEN

SKOVTROLDEN

Efter at have set hvilken professionalisme, der lå bag Line's billeder, kontaktede jeg hende med et snævert håb. Og heldigt for mig, var hun frisk!

Michelle Andersen 102

MICHELLE ANDERSEN

EN TUR I HØET

En af de allerførste modeller jeg har taget billeder af, er den garvede Michelle Andersen, som viste sig at være yderst tålmodig med en grøn fotograf.

Location Arkiv • Kaukro