Warning: Creating default object from empty value in /var/www/kaukro.dk/public_html/wp-content/plugins/verve_framework/inc/modules/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Model Arkiv • Kaukro
Nørrevej 24
DK-4960 Holeby
(+45) 31 77 06 01
KAUKRO er som virksomhed lukket ned!
TRANSLATE, PLEASE!
image
Kaukro Line Logo

Model

De samlede værker...
Stephanie van Hauen 404

STEPHANIE VAN HAUEN

OVER STOK OG STEN

Stephanie ringede til mig og spurgte om jeg ikke kunne tænke mig at lave et forårsshoot med hende. Så jeg pakkede bilen med kamera, udstyr og lidt skjorter.

Eksplicit indhold
Mie Tess Andersen 108

MIE TESS ANDERSON

KNOCK-OUT!

Det sker - ikke ofte, men det sker - at jeg falder over nogen jeg bare må(!) have ind foran kameraet. Og Mie var en af disse undtagelser.

Josephine Stoel 102

JOSEPHINE STOEL

POKKERS TIL KRØLTOP

Lotus skrev til mig, om jeg ville fotografere hendes veninde, Josephine. Og hendes helt fantastiske og naturlige krøller gjorde, at jeg ikke kunne sige nej.

Josephine Stoel 104

LOTUS KIMBORK

HJERTER DAMER

Modsat mit første shoot med Lotus, var dette shoot ikke møntet på hende, men på hendes veninde, Josephine, der gerne ville prøve at stå foran kameraet.

Stephanie van Hauen 302

STEPHANIE VAN HAUEN

PRETTY IN PINK

Jeg blev inviteret til en hyggelig filmafte, der lige pludselig udviklede sig til et hyggeligt fotoshoot, hvor Stephanie fik prøvet sin garderobe af.

Eksplicit indhold
Marika Novakovic 102

MARIKA NOVAKOVIC

RINGE I VANDET

I en længere periode, havde jeg lokket Marika med at komme ind foran kameraet. Og endelig langt om længe tog hun imod tilbuddet.

Eksplicit indhold
Kezia Gina Buch 102

KEZIA BUCH

NÅR ENDEN ER GOD...

Kezia kom med Lotus med til shoot. Så hun røg selvfølgelig også ind foran kameraet. Og efter kort tid virkede hun som om at hun aldrig havde lavet andet.

Eksplicit indhold
Lotus Luca Kimbork 102

LOTUS KIMBORK

VÆRD AT VENTE PÅ

Lotus kontaktede mig for et par år siden, men jeg måtte dengang afvise hende. Nu er hun så vendt tilbage - og det er jeg glad for at hun gjorde!

Stephanie van Hauen 205

STEPHANIE VAN HAUEN

SELVVÆRD GI'R VELVÆRD

Troen på om at selvværd alene er forbeholdt åleslanke mennesker, er en fuldkommen misforstået mentalitet. Dette er Stephanie et klokkeklart bevis på.

Anja Månsson 103

ANJA MÅNSSON

MORKROPPEN - EN SKRØNE

Anja er min ældste og bedste veninde, der altid får mig til at se lyst på tingene. I dag ville jeg vise hende hvordan hun ser ud set igennem mine øjne.

Camilla Thomassen 102

CAMILLA THOMASSEN

BAG FACADEN

En fælles bekendt introducerede mig til Camilla, der gerne ville have taget nogle billeder, hvilket passede mig fint, da jeg havde en idé til en fotoserie.

Stephanie van Hauen 105

STEPHANIE VAN HAUEN

ET PLUS VED BADOO

Jeg prøvede med en alternativ eftersøgning af modeller; via Badoo. Heldigvis kom der noget godt ud af det. Det førte mig nemlig sammen med Stephanie.

Michelle Andersen 206

MICHELLE ANDERSEN

NYT STED: NYSTED

Jeg måtte se mig om efter et nyt sted, hvor jeg kunne køre KAUKRO videre fra. Og så var det jo oplagt, at jeg fik Michelle ind foran kameraet igen.

Ida Jenasen 102

IDA JENSEN

HIPPIE-TEEN OG STRISSER-MOR

Jeg havde besøg af Ida og hendes mor Linda. Ida røg en tur ind foran kameraet og timen gik med fotografering og sludder om alting og ingenting.

Chanell Christensen 203

CHANELL CHRISTENSEN

SOL OG SPONTANE SKUD

Ud af ren kedsomhed besluttede jeg mig for at skrive rundt, for at høre om nogen ville med mig og kameraet en tur på stranden - Det ville Chanell!

Line Christensen 405

LINE CHRISTENSEN

ENGLE OG DÆMONER

Line kom til mig med en idé: "Gør mig til en engel!", sagde hun. Hun havde nok ikke forudset, at jeg så valgte at gøre hende til en falden engel...

Chanell Christensen 101

CHANELL CHRISTENSEN

MODELDRØMME

Jeg blev kontaktet af Chanell Christensen, der havde havde nogle helt klare idéer til hvilken slags billeder, hun godt kunne tænke sig at få lavet.

Catherina Koch 107

CATHERINA KOCH

GENSTARTET MODELLIV

Det var en årrække og en graviditet siden Catherina sidst stod foran et kamera, så jeg var glad for, at hun valgte mig til at genstarte modelkarrieren.

Claudia Stollberg 103

CLAUDIA STOLLBERG

LILLE ÆNDRING - STOR EFFEKT

Claudia var hun en sød, lille og ret nervøs kvinde, men da kameraet begyndte at skyde, forvandlede hun sig pludselig til en rå man-eater.

Sara Erbs 103

SARA ERBS

STRANDBABE UDEN LIGE

Jeg mødte Sara på Ulslev Strand. En virkelig smuk strand med mange spændende facetter. Her tog vi en masse lækre beachbabe-billeder.

Line Christensen 204

LINE CHRISTENSEN

GYLDNE GULDBORG SKUD

Jeg fik fortalt om "Verdens bedste location", og jeg tænkte ved mig selv, at verdens bedste location fortjener verdens bedste Line. Det fik den!

Lotte Fry 506

LOTTE FRY

FALDNE ENGLE

Det femte og seneste shoot med Lotte Fry blev ubetinget et af mine yndlingsshoot af flere årsager: Den Sorte Engel, Brian Flindt og en masse lækre billeder.

Christine Rosenhøj 201

CHRISTINE ROSENHØJ

BLOD PÅ TANDEN

Igen måtte jeg have Christine ind foran kameraet. Og denne gang var der ingen nervøsitet, men til derimod blev hun kun mere modig for hvert skud.

Christian Rosenhøj 101

CHRISTIAN ROSENHØJ

FYRE KAN OGSÅ!

Da jeg allerede havde Christine inde foran kameraet, spurgte hun om det var ok, om hendes bror, Christian Rosenhøj, også fik taget et par billeder.

Christine Rosenhøj 101

CHRISTINE ROSENHØJ

GAMMEL VEN - NY MODEL

Jeg sad og kigge lidt rundt på facebook, da Christine Rosenhøj pludselig skrev, at hun flyttede til Idestrup. Den situation skulle udnyttes.

Malene Toft Nielsen 102

MALENE NIELSEN

ET PLUS VED STRANDEN

I en tid hvor jeg ikke havde så travlt, som jeg ellers kunne have ønsket mig, sendte Malene Toft Nielsen en forespørgsel – som jeg straks svarede på.

Lotte Fry 400 Cover

LOTTE FRY

FASHION PÅ HJEMMEFRONTEN

Denne gang tog jeg et smut til Nakskov for at fotografere Lotte Fry i en mere fashionpræget genre end tidligere. Og det var superfedt!

Mai Frederiksen 101

MAI FREDERIKSEN

PÅHÆNG MED KVALITETER

Lotte og jeg havde aftalt at mødes ved Lindeskoven og Lotte havde taget sin datter, Mai, med til shootet. Det blev jeg glad for hun havde gjort.

Lotte Fry 302

LOTTE FRY

MUDDERBADE & PRINSESSEDRØMME

Ligesom mit sidste shoot med Lotte Fry, blev dette også et 2-models-shoot. Denne gang var det Mai, som jeg fik den udsøgte fornøjelse at fotografere.

Angelique Rasmussen 101

ANGELIQUE RASMUSSEN

EN TUR I (NAK)SKOVEN

Denne gang skulle blive noget anderledes end første gang jeg stiftede bekendskab med Angelique. Denne gang var det nemlig ikke for børn!

Lotte Fry 200 Cover

LOTTE FRY

I (NAK)SKOVENS DYBE, STILLE RO

Mit andet shoot med Lotte Fry blev hurtigt et “trekantsdrama”, da Lotte spurgte om hun måtte tage en veninde med. Selvfølgelig måtte hun det.

Line Christensen 105

LINE CHRISTENSEN

SKOVTROLDEN

Efter at have set hvilken professionalisme, der lå bag Line's billeder, kontaktede jeg hende med et snævert håb. Og heldigt for mig, var hun frisk!

Julie Grandahl 100

JULIE GRANDAHL

EN AF DE DAGE...

Det er sjældent, at jeg keder mig. Specielt, når det kommer til fotografering. Heldigvis skulle Julie Grandahl blive min redningskvinde i dag!

Charlotte Jørgensen 100

CHARLOTTE JØRGENSEN

FEMME FATALE

I min tid oppe i RECYCLE, kom der adskillige kvinder op for at få taget billeder. Men kun få af dem med en modelerfaring som Charlotte Jørgensen.

Lotte Fry 102

LOTTE FRY

GENBRUG - PÅ DEN FEDE MÅDE

Jeg mødte Lotte Fry efter at vi havde skrevet lidt frem og tilbage. Lotte og jeg aftalte at mødes i RECYCLE, hvor vi kunne skyde lidt billeder.

Maria Boline 100

MARIA BOLINE

TID TIL FORANDRING

Maria havde lige slået op med sin kæreste, og havde brug for at der kom lidt spænding ind i hendes liv. Og pludselig blev det meget spændende.

Betina Fischer 206

BETINA FISCHER

FOTOGRAF PÅ SENGEKANTEN

Efter vores første shoot blev Betina mere modig. Meget mere modig. Hun kunne godt tænke sig at lave en boudoir serie. Så det gjorde vi!

Betina Fisher 100

BETINA FISCHER

SÅ 80'ER AGTIG!

Mit første shoot med Betina bragte mig tilbage til en tid, hvor mænd lignede kvinder, kvinder lignede mænd og moden for begge køn var ad h til.

Christina Johansen 104

CHRISTINA JOHANSEN

DEN SØDE VENINDE

Efter mit shoot med den garvede model, Michelle, forespurgte hun om jeg kunne være interesseret i at fotografere hendes veninde Christina.

Alexander Loche 100

ALEXANDER LOCHE

BUILD-A-MODEL

Alexander Loche Laursens forståelse af mode havde indtil denne dag stået stille i 90’ernes skatermiljø. Det skulle snart ændre sig med hjælp fra RECYCLE.

Model Arkiv • Kaukro