Warning: Creating default object from empty value in /var/www/kaukro.dk/public_html/wp-content/plugins/verve_framework/inc/modules/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Plus Size Arkiv • Kaukro
Nørrevej 24
DK-4960 Holeby
(+45) 31 77 06 01
KAUKRO er som virksomhed lukket ned!
TRANSLATE, PLEASE!
image
Kaukro Line Logo

Plus Size

De samlede værker...
Stephanie van Hauen 404

STEPHANIE VAN HAUEN

OVER STOK OG STEN

Stephanie ringede til mig og spurgte om jeg ikke kunne tænke mig at lave et forårsshoot med hende. Så jeg pakkede bilen med kamera, udstyr og lidt skjorter.

Josephine Stoel 102

JOSEPHINE STOEL

POKKERS TIL KRØLTOP

Lotus skrev til mig, om jeg ville fotografere hendes veninde, Josephine. Og hendes helt fantastiske og naturlige krøller gjorde, at jeg ikke kunne sige nej.

Stephanie van Hauen 302

STEPHANIE VAN HAUEN

PRETTY IN PINK

Jeg blev inviteret til en hyggelig filmafte, der lige pludselig udviklede sig til et hyggeligt fotoshoot, hvor Stephanie fik prøvet sin garderobe af.

Stephanie van Hauen 205

STEPHANIE VAN HAUEN

SELVVÆRD GI'R VELVÆRD

Troen på om at selvværd alene er forbeholdt åleslanke mennesker, er en fuldkommen misforstået mentalitet. Dette er Stephanie et klokkeklart bevis på.

Camilla Thomassen 102

CAMILLA THOMASSEN

BAG FACADEN

En fælles bekendt introducerede mig til Camilla, der gerne ville have taget nogle billeder, hvilket passede mig fint, da jeg havde en idé til en fotoserie.

Stephanie van Hauen 105

STEPHANIE VAN HAUEN

ET PLUS VED BADOO

Jeg prøvede med en alternativ eftersøgning af modeller; via Badoo. Heldigvis kom der noget godt ud af det. Det førte mig nemlig sammen med Stephanie.

Eksplicit indhold
Nanna Schmidt 205

NANNA SCHMIDT

SLENTRETUR PÅ STRANDEN

Allerede første gang jeg havde Nanna ind foran kameraet, begyndte vi at planlægge næste shoot, som skulle være en smule mere intimt. Og det blev det.

Nanna Schmidt 101

NANNA SCHMIDT

NYFORELSKET - I SIG SELV!

Det var sjovt, at følge Nanna's forvandlingen fra en nervøs pige til en 100% selvsikker kvinde, der bare havde det sjovt med at stå foran kameraet.

Line Christensen 405

LINE CHRISTENSEN

ENGLE OG DÆMONER

Line kom til mig med en idé: "Gør mig til en engel!", sagde hun. Hun havde nok ikke forudset, at jeg så valgte at gøre hende til en falden engel...

Line Christensen 302

LINE CHRISTENSEN

EN TUR GENNEM SØLET

Jeg er ikke altid nem at have med at gøre. Det måtte Line Christensen også erfare ved dette shoot, da jeg trak hende igennem beton og gamle kloakrør.

Line Christensen 204

LINE CHRISTENSEN

GYLDNE GULDBORG SKUD

Jeg fik fortalt om "Verdens bedste location", og jeg tænkte ved mig selv, at verdens bedste location fortjener verdens bedste Line. Det fik den!

Malene Toft Nielsen 102

MALENE NIELSEN

ET PLUS VED STRANDEN

I en tid hvor jeg ikke havde så travlt, som jeg ellers kunne have ønsket mig, sendte Malene Toft Nielsen en forespørgsel – som jeg straks svarede på.

Line Christensen 105

LINE CHRISTENSEN

SKOVTROLDEN

Efter at have set hvilken professionalisme, der lå bag Line's billeder, kontaktede jeg hende med et snævert håb. Og heldigt for mig, var hun frisk!

Betina Fischer 301

BETINA FISCHER

GENBRUGSMODEL

I min tid som fotograf i genbrugsforretningen RECYCLE fik jeg en dag et besøg fra Betina, der lige var ude og sondere terrænnet i byens tøjbutikker.

Maria Boline 100

MARIA BOLINE

TID TIL FORANDRING

Maria havde lige slået op med sin kæreste, og havde brug for at der kom lidt spænding ind i hendes liv. Og pludselig blev det meget spændende.

Betina Fischer 206

BETINA FISCHER

FOTOGRAF PÅ SENGEKANTEN

Efter vores første shoot blev Betina mere modig. Meget mere modig. Hun kunne godt tænke sig at lave en boudoir serie. Så det gjorde vi!

Betina Fisher 100

BETINA FISCHER

SÅ 80'ER AGTIG!

Mit første shoot med Betina bragte mig tilbage til en tid, hvor mænd lignede kvinder, kvinder lignede mænd og moden for begge køn var ad h til.

Christina Johansen 104

CHRISTINA JOHANSEN

DEN SØDE VENINDE

Efter mit shoot med den garvede model, Michelle, forespurgte hun om jeg kunne være interesseret i at fotografere hendes veninde Christina.

Plus Size Arkiv • Kaukro