Warning: Creating default object from empty value in /var/www/kaukro.dk/public_html/wp-content/plugins/verve_framework/inc/modules/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Pomle Nakke Arkiv • Kaukro
Nørrevej 24
DK-4960 Holeby
(+45) 31 77 06 01
KAUKRO er som virksomhed lukket ned!
TRANSLATE, PLEASE!
image
Kaukro Line Logo

Pomle Nakke

De samlede værker...
Eksplicit indhold
Marika Novakovic 102

MARIKA NOVAKOVIC

RINGE I VANDET

I en længere periode, havde jeg lokket Marika med at komme ind foran kameraet. Og endelig langt om længe tog hun imod tilbuddet.

Eksplicit indhold
Kezia Gina Buch 102

KEZIA BUCH

NÅR ENDEN ER GOD...

Kezia kom med Lotus med til shoot. Så hun røg selvfølgelig også ind foran kameraet. Og efter kort tid virkede hun som om at hun aldrig havde lavet andet.

Eksplicit indhold
Lotus Luca Kimbork 102

LOTUS KIMBORK

VÆRD AT VENTE PÅ

Lotus kontaktede mig for et par år siden, men jeg måtte dengang afvise hende. Nu er hun så vendt tilbage - og det er jeg glad for at hun gjorde!

Stephanie van Hauen 205

STEPHANIE VAN HAUEN

SELVVÆRD GI'R VELVÆRD

Troen på om at selvværd alene er forbeholdt åleslanke mennesker, er en fuldkommen misforstået mentalitet. Dette er Stephanie et klokkeklart bevis på.

Anja Månsson 103

ANJA MÅNSSON

MORKROPPEN - EN SKRØNE

Anja er min ældste og bedste veninde, der altid får mig til at se lyst på tingene. I dag ville jeg vise hende hvordan hun ser ud set igennem mine øjne.

Sabine Sivebæk 101

SABINE SIVEBÆK

GODT NABOSKAB

Jeg kontaktede Sabine efter at hun havde kommenteret på en fælles venindes opslag, for at høre hende, om hun kunne lokkes ind foran mit kamera... - der skulle da lidt overtalelse til, men ind foran kom hun da.

Eksplicit indhold
Nanna Schmidt 205

NANNA SCHMIDT

SLENTRETUR PÅ STRANDEN

Allerede første gang jeg havde Nanna ind foran kameraet, begyndte vi at planlægge næste shoot, som skulle være en smule mere intimt. Og det blev det.

Line Christensen 405

LINE CHRISTENSEN

ENGLE OG DÆMONER

Line kom til mig med en idé: "Gør mig til en engel!", sagde hun. Hun havde nok ikke forudset, at jeg så valgte at gøre hende til en falden engel...

Catherina Koch 107

CATHERINA KOCH

GENSTARTET MODELLIV

Det var en årrække og en graviditet siden Catherina sidst stod foran et kamera, så jeg var glad for, at hun valgte mig til at genstarte modelkarrieren.

Pomle Nakke Arkiv • Kaukro