Kirkestien 12
DK-4880 Nysted
(+45) 31 77 06 01
KAUKRO er som virksomhed lukket ned!
TRANSLATE IT!
Kaukro Logo
Kaukro Line Logo

Studie

De samlede værker...
Josephine Stoel 102

JOSEPHINE STOEL

POKKERS TIL KRØLTOP

Lotus skrev til mig, om jeg ville fotografere hendes veninde, Josephine. Og hendes helt fantastiske og naturlige krøller gjorde, at jeg ikke kunne sige nej.

Josephine Stoel 104

LOTUS KIMBORK

HJERTER DAMER

Modsat mit første shoot med Lotus, var dette shoot ikke møntet på hende, men på hendes veninde, Josephine, der gerne ville prøve at stå foran kameraet.

Eksplicit indhold
Helena Flinthøj 205

HELENA FLINTHØJ

HJEMMEBANEFORDELE

Helena skulle egentlig bare kigge forbi og udvælge sine favoritter blandt billeder fra sidste shoot, men det skulle snart blive til noget helt andet…

Ida Jenasen 102

IDA JENSEN

HIPPIE-TEEN OG STRISSER-MOR

Jeg havde besøg af Ida og hendes mor Linda. Ida røg en tur ind foran kameraet og timen gik med fotografering og sludder om alting og ingenting.

Nanna Schmidt 101

NANNA SCHMIDT

NYFORELSKET - I SIG SELV!

Det var sjovt, at følge Nanna's forvandlingen fra en nervøs pige til en 100% selvsikker kvinde, der bare havde det sjovt med at stå foran kameraet.

Chanell Christensen 101

CHANELL CHRISTENSEN

MODELDRØMME

Jeg blev kontaktet af Chanell Christensen, der havde havde nogle helt klare idéer til hvilken slags billeder, hun godt kunne tænke sig at få lavet.

Christine Rosenhøj 101

CHRISTINE ROSENHØJ

GAMMEL VEN - NY MODEL

Jeg sad og kigge lidt rundt på facebook, da Christine Rosenhøj pludselig skrev, at hun flyttede til Idestrup. Den situation skulle udnyttes.

Lotte Fry 405

LOTTE FRY

FASHION PÅ HJEMMEFRONTEN

Denne gang tog jeg et smut til Nakskov for at fotografere Lotte Fry i en mere fashionpræget genre end tidligere. Og det var superfedt!

Lotte Fry 102

LOTTE FRY

GENBRUG - PÅ DEN FEDE MÅDE

Jeg mødte Lotte Fry efter at vi havde skrevet lidt frem og tilbage. Lotte og jeg aftalte at mødes i RECYCLE, hvor vi kunne skyde lidt billeder.

Studie Arkiv • Kaukro