Warning: Creating default object from empty value in /var/www/kaukro.dk/public_html/wp-content/plugins/verve_framework/inc/modules/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Studie Arkiv • Kaukro
Nørrevej 24
DK-4960 Holeby
(+45) 31 77 06 01
KAUKRO er som virksomhed lukket ned!
TRANSLATE, PLEASE!
image
Kaukro Line Logo

Studie

De samlede værker...
Eksplicit indhold
Mie Tess Andersen 108

MIE TESS ANDERSON

KNOCK-OUT!

Det sker - ikke ofte, men det sker - at jeg falder over nogen jeg bare må(!) have ind foran kameraet. Og Mie var en af disse undtagelser.

Josephine Stoel 102

JOSEPHINE STOEL

POKKERS TIL KRØLTOP

Lotus skrev til mig, om jeg ville fotografere hendes veninde, Josephine. Og hendes helt fantastiske og naturlige krøller gjorde, at jeg ikke kunne sige nej.

Josephine Stoel 104

LOTUS KIMBORK

HJERTER DAMER

Modsat mit første shoot med Lotus, var dette shoot ikke møntet på hende, men på hendes veninde, Josephine, der gerne ville prøve at stå foran kameraet.

Stephanie van Hauen 302

STEPHANIE VAN HAUEN

PRETTY IN PINK

Jeg blev inviteret til en hyggelig filmafte, der lige pludselig udviklede sig til et hyggeligt fotoshoot, hvor Stephanie fik prøvet sin garderobe af.

Camilla Thomassen 102

CAMILLA THOMASSEN

BAG FACADEN

En fælles bekendt introducerede mig til Camilla, der gerne ville have taget nogle billeder, hvilket passede mig fint, da jeg havde en idé til en fotoserie.

Ida Jenasen 102

IDA JENSEN

HIPPIE-TEEN OG STRISSER-MOR

Jeg havde besøg af Ida og hendes mor Linda. Ida røg en tur ind foran kameraet og timen gik med fotografering og sludder om alting og ingenting.

Nanna Schmidt 101

NANNA SCHMIDT

NYFORELSKET - I SIG SELV!

Det var sjovt, at følge Nanna's forvandlingen fra en nervøs pige til en 100% selvsikker kvinde, der bare havde det sjovt med at stå foran kameraet.

Chanell Christensen 101

CHANELL CHRISTENSEN

MODELDRØMME

Jeg blev kontaktet af Chanell Christensen, der havde havde nogle helt klare idéer til hvilken slags billeder, hun godt kunne tænke sig at få lavet.

Christine Rosenhøj 101

CHRISTINE ROSENHØJ

GAMMEL VEN - NY MODEL

Jeg sad og kigge lidt rundt på facebook, da Christine Rosenhøj pludselig skrev, at hun flyttede til Idestrup. Den situation skulle udnyttes.

Studie Arkiv • Kaukro