Håndtegnet logo for TFP fotografering

TFP

TFP er til dig, der lyst til at arbejde sammen med KAUKRO

– og få nogle lækre billeder ud af det?

HVAD ER TFP ?

TFP (forkortet af “Time For Print”) er et udtryk, der florerer meget rundt i fotograf- og modelverden, og hvis du befinder dig i en af Facebooks modelgrupper, så har du sikkert stiftet bekendskab med udtrykket. Og så tror du sikkert også, at det betyder gratis billeder. Det gør det ikke!

TFP betyder i sin enkelthed, at alle deltagere i shootet – uanset om det er fotograf, modeller eller MUA (forkortet make-up artist) – tager en aktiv del i idéudviklingen, planlæggelsen og udførelsen af shootet, uden at der indgår økonomi imellem parterne.

Kort sagt; betyder det, at det lige så vel kan være modellen, som udvikler idéen til shootet, skaffe rekvisitterne eller kontakter eventuelle ejere af bygninger, der skal bruges, som det kan være fotografen eller MUA.

Det betyder altså ikke gratis billeder. Ikke rigtigt. Men det betyder, at du lægger din tid i projektet. Og derimod får du nogle lækre billeder som tak for din deltagelse i projektet.

Om KAUKRO fotograferer på TFP-basis? – Det gør vi, hvis vi får en idé eller et koncept, som vi ikke kan stå for.

Læs mere om at være TFP-model for KAUKRO herunder.

4 GODE GRUNDE

– FOR AT VÆLGE KAUKRO SOM DIN TFP-FOTOGRAF

DINE GRÆNSER BETYDER ALT!

Det eneste vi forventer fra dig, er at du er 100% ærlig og afklaret omkring dine personlige grænser.

For hos KAUKRO tager vi dine grænser meget nært og de betyder alt for os. Og vi kunne aldrig drømme om at overskride disse. Det er derfor at vi i en dialog inden shootene sammen med vores modeller, altid får lagt klare linier omkring, hvad modellen vil og ikke vil.

Vi kan finde på at foreslå eksempelvis noget, men tiltaler vores forslag dig ikke, bliver dette altid 100% accepteret – uden nogen former for sure miner.

~

SIKKERT - FOR ALTID

Hos KAUKRO sikrer vi dine billeder.

Det betyder, at vi har dine billeder liggende på vores server. Så hos os skal du ikke bekymre dig om ridsede DVD’er eller at din gamle computer en dag bryder sammen – for du kan altid komme til dine billeder igen.

Dette er selvsagt en service vi yder uden merpris. For det er dine billeder, det handler om.

Nemt. Hurtigt. Sikker. Og for altid.

VÆR FORBEREDT

Alle fotografer lover billeder i højeste kvalitet – og det gør KAUKRO selvfølgelig også. Men hos os holder vi det også. Og det er ikke kun ment, at billederne er knivskarpt. For det er en selvfølge.

Men det betyder også at vi altid sørger for at de printede fotografier er af ubetinget højeste kvalitet. Og vi bruger kun samarbejdspartnere, hvis produkt vi selv ønsker at have hængende hjemme i vores stuer.

v

LAD OS HØRE DINE IDÉER

Vi gør en ære i at tage vores modeller med på råd og lytte til deres tanker og idéer.

Så har du nogle idéer til dine billeder, skal du blot sige til. Og så vil vi – efter bedste evne – sørge for at det sker.

Føler du dig en smule rådvild, kommer vi gerne med indspark. Men i syvende og sidste ende er det dig, der bestemmer.

MED KAUKRO PÅ LOCATION

– ELLER FÅ KAUKRO HJEM TIL DIG SELV!

Uanset om du vælger at KAUKRO kommer til dig eller om du har en idé, hvor vi tager ud i virkeligheden, så kan det selvfølgelig også lade sig gøre. Og vi sætter et minimum(!) på 2 timer af til shootet.

Dette gør vi delvist for at beskytte dit privatliv mod offentligheden (hvis shootet er uden for) og delvist for ikke at stresse dig (hvis shootet foregår hjemme hos dig). Stressede mennesker giver dårlige billeder.

Og vi laver ikke dårlige billeder!

BLIV TFP-MODEL

K

TFP

Ved TFP

  • skal du deltage aktivt i planlægningen, som beskrevet oven over
  • udvælger KAUKRO billederne, som passer til idéen bag shootet
  • modtager du ingen prints – kun digitale billeder
  • får du kun en begrænset brugsret*
  • må KAUKRO bruge billederne til sin marketing**

* En begrænset brugsret består i at du må bruge billederne, men ikke ejer dem. Du kan læse meget mere om rettigheder her.

** Når du skriver TFP-kontrakt med KAUKRO, giver du pr. definition også accept til at KAUKRO må bruge billederne i sin marketing

L

BETALING

Ved betaling

  • får du det hele serveret. Du skal ikke røre en finger
  • udvælger du billederne, som du bedst kan lide
  • vil du modtage 5 udvalgte billeder på 18×24 print
  • får du fuld ejerskab over billedet ***
  • bestemmer du om KAUKRO bruge billederne til sin marketing

*** Fuld brugsret betyder fortsat ikke at billederne må efterredigeres af andre end KAUKRO. Efterredigering er brud på KAUKROs ophavsret. Du kan læse meget mere om rettigheder her.

HAR DU EN IDÉ?

Har du en idé, som du godt kunne tænke dig at prøve af, så tøv ikke.

Send os en besked!

10 + 13 =

Mai Frederiksen: Påhæng med kvaliteter

Lotte og jeg havde aftalt at mødes ved Lindeskoven og Lotte havde taget sin datter, Mai, med til shootet. Det blev jeg glad for hun havde gjort.

Læs mere

Lotte Fry: Prinsessedrømme og mudderbade

Ligesom mit sidste shoot med Lotte Fry, blev dette også et 2-models-shoot. Denne gang var det Mai, som jeg fik den udsøgte fornøjelse at fotografere.

Læs mere

Christina Johansen: Den søde veninde

Efter mit shoot med den garvede model, Michelle Andersen, forespurgte hun om jeg kunne være interesseret i at fotografere hendes veninde Christina Johansen

Læs mere

På den anden side: Sara fortæller…

“På den anden side” er beretningen om den enkelte models forventninger og oplevelser til shootet med KAUKRO og er denne gang skrevet med Sara’s egne ord.

Læs mere

Charlotte Jørgensen: Fashion femme fatale

I min tid oppe i RECYCLE, kom der adskillige kvinder op for at få taget billeder. Men kun få af dem med en modelerfaring som Charlotte Jørgensen.

Læs mere

Lotte Fry: Fashion på hjemmefronten

Denne gang tog jeg et smut til Nakskov for at fotografere Lotte Fry i en mere fashionpræget genre end tidligere. Og det var superfedt!

Læs mere

Line Christensen: En tur gennem sølet

Jeg er ikke altid nem at have med at gøre. Det måtte Line Christensen også erfare ved dette shoot, da jeg trak hende igennem beton og gamle kloakrør.

Læs mere

På den anden side: Nanna fortæller…

“På den anden side” er beretningen om den enkelte models forventninger og oplevelser til shootet med KAUKRO og er denne gang skrevet med Nanna’s egne ord.

Læs mere

Catherina Koch: Genstartet modelliv

Det var en årrække og en graviditet siden sidst Catherina Koch stod foran et kamera, så jeg var glad for, at hun valgte mig til at genstarte modelkarrieren.

Læs mere

ANBEFALING: Maria Boline Larsen

Jeg kan kun sige, at Daniel (KAUKRO red.) er en rigtig rar fotograf, der er god til at skabe en afslappet stemning. • Billederne er af høj kvalitet, han formår at se vinkler, der er med til at få modellen til at fremstå fra sin bedste side. • Han har mange gode idéer....
Læs mere

Betina Fischer: Genbrugt

I min tid som fotograf i genbrugsforretningen Recycle fik jeg en dag et besøg fra Betina Fischer, der lige var ude og sondere terrænnet i byens tøjbutikker.

Læs mere

Lotte Fry: I skovens dybe, stille ro

Mit andet shoot med Lotte Fry blev hurtigt et “trekantsdrama”, da Lotte spurgte om hun måtte tage en veninde med. Selvfølgelig måtte hun det.

Læs mere

Willow Kat: Den allerførste gang

Min “jomfrurejse” i modelfotografering inkluderede den garvede, søde og fantastisk dygtige plus size model Willow Kat. Det blev en oplevelse for livet.

Læs mere

Michelle Andersen: En tur i høet

En af de allerførste modeller jeg har taget billeder af, er den garvede Michelle Andersen, som viste sig at være yderst tålmodig med en grøn fotograf. Tak.

Læs mere

Line Christensen: Verdens bedste location

Jeg fik fortalt om “Verdens bedste location”, og jeg tænkte ved mig selv, at verdens bedste location fortjener verdens bedste Line Christensen. Det fik den!

Læs mere

Sara Erbs: Strandbabe uden lige

Vi mødte Sara Erbs på Ulslev Strand. En virkelig smuk strand med mange spændende facetter. Her tog vi en masse lækre beachbabe-billeder.

Læs mere

Alexander Loche Laursen: Build-A-Model

Alexander Loche Laursens forståelse af mode havde indtil denne dag stået stille i 90’ernes skatermiljø. Det skulle snart ændre sig med hjælp fra RECYCLE.

Læs mere

Nanna Chelina Hee Schmidt: En slentretur på stranden

Det er sjovt at se, når modellerne bliver modigere. Nannas og mit seneste shoot inkluderede strand, sand, vand og en 100% klar Nanna, der bare gav den gas.

Læs mere

Angelique Rasmussen: En tur i (Nak)skoven

Denne gang skulle blive noget anderledes end første gang jeg stiftede bekendskab med Angelique. Denne gang var det nemlig ikke for børn!

Læs mere

Lotte Fry: De faldne engle

Det femte og seneste shoot med Lotte Fry blev ubetinget et af mine yndlingsshoot af flere årsager: samarbejdspartneren Den Sorte Engel, fotografen Brian Flindt og en masse lækre billeder.

Læs mere

Line Christensen: Bypigen & skovtrolden

Efter at have set hvilken professionalisme, der lå bag Line Christensen’s billeder, kontaktede jeg hende med et snævert håb. Heldigt for mig, var hun frisk!

Læs mere

Nanna Chelina Hee Schmidt: Tre dage til Nanse

Nu er det ved at være længe siden, at jeg har været ude og fotografere, så nu skal det snart være igen. Og denne gang er det Nanna, der skal foran kameraet.

Læs mere

Line Christensen: Engle og dæmoner

Line Christensen kom til mig med en idé: “Gør mig til en engel!”, sagde hun. Jeg trak den lidt videre og gjorde hende både til en engel og en dæmon…

Læs mere

Betina Fischer: Boudoir på sengekanten

Efter vores første shoot blev Betina Fischer mere modig. Meget mere modig. Hun kunne godt tænke sig at lave en boudoir serie. Så det gjorde vi!
Advarsel: Billederne er i boudoir-genren og kan virke stødende på nogle.

Læs mere

Nanna Chelina Hee Schmidt: Nyforelsket – i sig selv

Nu er det ved at være længe siden, at jeg har været ude og fotografere, så nu skal det snart være igen. Og denne gang er det Nanna, der skal foran kameraet.

Læs mere

Christine Rosenhøj: Gamle venner mødes igen

Igen måtte jeg have Christine Rosenhøj ind foran kameraet. Til trods for at hun ikke er så garvet, er Christine både yderst professionel og levende.

Læs mere

Lotte Fry: Genbrug på den gode måde

Jeg mødte Lotte Fry efter at vi i en rum tid havde skrevet lidt frem og tilbage. Vi aftalte at mødes i genbrugsforretningen RECYCLE.

Læs mere

Betina Fischer: Så 80’er-agtig

Mit første shoot med Betina Fischer bragte mig tilbage til en tid, hvor mænd lignede kvinder, kvinder lignede mænd og moden for begge køn var ad h til.

Læs mere

Christine Rosenhøj: Gammel ven – ny model

Jeg sad en dag og kigge lidt rundt på min facebook side, da Christine Rosenhøj pludselig skrev at hun flyttede til Idestrup. Den situation skulle udnyttes.

Læs mere

Malene Toft Nielsen: Et plus ved stranden

I en tid hvor jeg ikke havde så travlt, som jeg ellers kunne have ønsket mig, sendte Malene Toft Nielsen en forespørgsel omkring fotografering. Den svarede jeg straks på.

Læs mere
delinger